Kuvaan vuosittain eri tasoisia ratsastuskilpailuja ja hevostapahtumia. Teen lisäksi kuvauskeikkoja kotitalleilla ja esimerkiksi valmennusten yhteydessä.

Kuvat kilpailuista ja tapahtumista tulevat myyntiin tapahtumien jälkeen kuvatilaus-palveluun. Tarkemmat, tapahtumakohtaiset linkit löydät tältä sivulta sekä facebookista.

Kuvat ovat tilattavissa kuvatilaus-palvelusta 3kk ajan tapahtumasta, jonka jälkeen ne ovat saatavilla vain alkuperäisessä koossa kuvapankin kautta.

Kuviani on julkaistu useissa eri medioissa, mm. 

YLE, World of Showjumping, KWPN-yhdistys (NED), Helsingin Sanomat, Le Cavalier Romand, Veikkauksen luontoarvat, Suomen Ratsastajainliitto, Svenska Ridsportförbundet, Antarés, Nutrolin, Maaseudun Tulevaisuus, Turun Sanomat, Aamulehti, Hippos, Hippos-lehti, Ratsujalostusliitto, Hevosurheilu…

……………………………………………………………………………………………

Viimeksi kuvatut tapahtumat

Klikkaamalla tapahtumaa, pääset tapahtumakohtaiselle kuvatilaus-sivulle

Alustava kuvauskalenteri 2019

……………………………………………………………………………………………

Kilpailukuvien tilaukset

Kuvat ovat tapahtumien jälkeen myynnissä kuvatilaus-palvelussa 3 kuukauden ajan. Tähän asti kuvia on ollut mahdollista ostaa vain kuvatiedostoina mutta kaudella 2019 saataville tulevat myös kuvatuotteet ja -suurennokset.

Photobank

Yli 3 kuukautta vanhat kuvat ovat myynnissä kuvapankissa ainoastaan suurina kuvatiedostoina, 45 € / kappale.

Media ja markkinointi

Kuvat ovat myynnissä myös markkinointiin ja median käyttöön erillisellä hinnastolla. Otathan yhteyttä: hanmheinonen@gmail.com

……………………………………………………………………………………………

Tilauskuvaukset
HO9A9053
  • Kilpailu-/tapahtumajärjestäjä, etsistkö kuvaajaa tapahtumaasi? Kuvat ovat tehokas keino myös tapahtuman jälkimarkkinointiin sekä tulevien tapahtumien ennakkomarkkinoinnissa.
  • Teen kuvauksia myös markkinointiin, mm. Hevosalan yritykset, myyntihevoset, tapahtumat.

Mahdollisuus myös kuvien pikatoimitukseen, jolloin saat käyttöösi osan kuvista vielä saman päivän aikana. 

Kuvien käyttöoikeudet

Kuvatilaus-palvelun kautta ostetut kuvat yksityiskäyttöön

  • Kuvatilaus.fi-palvelun kautta tilattavat kuvat on ostettavissa yksityiskäyttöön, mikä tarkoittaa sitä, että niitä saa käyttää mm. sosiaalisessa mediassa ja omassa käytössä.
  • Ostettaessa kuvan suuressa koossa, kuvasta on oikeus teettää mm. paperikuvia, kuvasuurennoksi ja kuvatuotteita haluamassaan paikassa.
  • Kuvia ei saa myydä eteenpäin tai luovuttaa esimerkiksi medialle/lehdistölle. Näille on oma hinnastonsa ja toimittajaa on pyydettävä ottamaan yhteyttä: hanmheinonen@gmail.com sopiaksemme kuvan käytöstä.
  • Kuvien tekijänoikeus säilyy aina kuvaajalla.
Kuvien käyttöoikeudet

Tilauskuvaukset

  • Tilauskuvausten kohdalla käytännöt ja kuvien käyttötarkoitukset sovitaan erikseen.
  • Tapahtumien/kilpailuiden kuvauksissa hintaan sisällytetään yleensä oikeus käyttää kuvia järjestäjän markkinoinnissa sekä oikeus luovuttaa kuvia myös yhteistyökumppaneille ja tapahtuman tiedottamiseen.
  • Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.