Tapahtumakuvaus

Tapahtumat, juhlat, urheilu

Oli kyseessä sitten yleisö- tai urheilutapahtuma, henkilöstöjuhla, festarit, messut, gaala tai vaikka syntymäpäivät, saadaan valokuvauksella kattava kuvavalikoima muistoksi päivästä ja tehokkaaksi tavaksi ennakkomarkkinoida myös tulevia tapahtumia. 

Olen joustava, säänkestävä ja tottunut kuvaamaan aitoja tilanteita silloin kun tapahtuu myös haastavammissa olosuhteissa. 

Myös kuvaajana olen kiinnostunut eri urheilulajeista, vaikka eniten kuvaankin hevosurheilua. Olen tehnyt yhteistyötä myös Suomen Ratsastajainliiton kanssa vuodesta 2014 lajin päätapahtumia kuvaten. Omaan siis myös pitkien kuvauspäivien vaatimaa turnauskestävyyttä ja kokemusta kuvien eteenpäin toimittamisesta myös uutisajassa. 

Kuvauspaketti on räätälöitävissä tapahtumakohtaisesti. Kuvat voidaan halutessa ladata myös joko avoimeen tai salasanasuojattuun nettigalleriaan yhden vuoden (12 kk) ajaksi.

 

Kuviani on julkaistu useissa eri medioissa, mm. YLE, World of Showjumping, KWPN-yhdistys (NED), Helsingin Sanomat, Le Cavalier Romand, Veikkauksen luontoarvat, Suomen Ratsastajainliitto, Turun Sanomat, Antares, Svenska Ridsportförbundet..

Kuvien hyödyntäminen markkinoinnissa

Kaipaatko uusia ja ajankohtaisia kuvia yrityksesi nettisivuille, sosiaalisen median kanaviin tai markkinointiin? 

Tarjoan apua myös digimarkkinoinnissa erityisesti pienyrittäjille ja seuroille/yhdistyksille sekä mm. urheilijoille ja valmentajille. 

 

Kuvauspäivä Teivon Hevosklinikan markkinointiin 2017

 

Vikellyksen PM-kilpailu, Järvenpää 2017

 

Hinnasto 2018

Hinta alkaen

180 €

180 € ensimmäinen tunti
Seuraavat tunnit 100 € / tunti
Matkakulut Tampereelta 0,42 € / km
Hintoihin sisältyy ALV 24 %

Ota yhteyttä