Kotisivujen tekijä haussa?

Milloin viimeksi etsit palvelua netistä tai vertailit palveluntarjoajien kotisivuja? Kun yrityksellä on kotisivut, on sillä samalla myös ensimmäinen tilaisuus kohdata uusi, potentiaalinen asiakas ja antaa hänelle ensimmäinen mielikuva yrityksen toiminnasta.

Yhtälailla kotisivut toimivat myös urheiluseuroilla, urheilijoilla, yhdistyksillä, tapahtumilla ja yksityishenkilöillä. Oli tarkoitus sitten saada lisää jäseniä, yhteistyökumppaneita, yleisöä tai esitellä toimintaansa, nettisivut toimivat loistavana toiminnan näyteikkunana.

Ulkoasu
brändin mukaisesti
Ulkoasua suunnitellessa on syytä mukailla omaa ”brändiä” väreineen ja sen mukaan, millaisen kuvan haluat kotisivujen tuovan kävijälle. Olisiko se esimerkiksi hillitty, räväkkä, rento, asiantunteva..?
Sisältö
kertoo kaiken
Kertoo, puhuttaa, tiedottaa, markkinoi. Sisällön rakentaminen on myös osa hakukoneoptimointia ja houkuttelee potentiaaliset asiakkaat ottamaan yhteyttä.
Käyttäjäystävällisyys
eri laitteilla
Nykyaikainen sivusto on responsiivinen, eli se mukautuu niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla selattavaksikin.
Löydettävyys
hakukoneoptimointi sivua rakentaessa
Hakukoneoptimointi otetaan huomioon jo sivujen rakennusvaiheessa, sisältöä suunnitellessa.
Hinnasto

Kokonaisuuden lopulliseen hintaan vaikuttavat useat asiat, joten tarkempi hinta-arvio on helpompi antaa tapauskohtaisesti.

Oheiset pakettihinnat sopivat erityisesti uusille sivustoille. Pakettihinnat sisältävät myös WordPress-sivutilan ja sähköpostilaatikot vuodeksi, joten paketit toimivat ”avaimet käteen”-periaatteella. Valmiin sivun päivittämiseen saat myös ohjeet ja halutessasi voit ulkoistaa sen myös minulle erillisellä sopimuksella. 

Paketti S
ns. ``käyntikortti-sivu`` / pieni perussivusto
340 / + alv 24%
  • 1-2 sivua
Paketti M
Peruspaketti esimerkiksi pienelle yritykselle/yhdistykselle
590 / + alv 24%
  • 3-5 sivua
Paketti L
Suurempiin kokonaisuuksiin
1130 / + alv 24%
  • 5-10 sivua
Sisältö- ja muutostyöt
mm. jo olemassa olevien sivustojen päivitykseen
60 / / tunti
  • Development
Kuinka nettisivujen tilaus etenee?

Karkea versio kotisivujen toteutuksesta

Ota yhteyttä
hanna(a)hannaheinonen.com
Kerro toiveesi sivuston suhteen. Onko sisältö (tekstit, kuvat…) jo olemassa vai suunnitellaanko sivusto alusta asti? Kuinka laaja sivustosta halutaan, onko jossain sivusto, jonka tyylistä pidät? Millainen on oma brändisi ja tyylisi, jonka haluat sivuston tuovan ilmi? Ennen aloittamista sovitaan hinta sekä laaditaan sopimus.
Materiaalin toimitus
tai toteutus
Mikäli sinulla ei ole valmiina tekstiä, kuvia/muuta sisältöä, voin auttaa myös niiden kasaamisessa. Lasku 1/2 suoritetaan työtä aloittaessa.
Ajatusten vaihtoa
ja sivuston hiomista
Kun olen saanut sivuston ”rungon” kasaan ja sivuston kokonaisuus on hahmoteltavissa, ollaan vaiheessa jossa sitä on helppo muotoilla vielä moneen suuntaan ja siihen voit vaikuttaa omilla mielipiteilläsi.
Valmis!
viimeistelyn kautta
Kun sivusto on toimiva kokonaisuus ja pidät siitä, voidaan se julkaista. Annan ohjeet sivuston päivittämiseen jatkossa mutta mikäli oma aikasi ei päivittämiseen riitä tai haluat ulkoistaa sen, voidaan tehdä erillinen sopimus myös tästä. Lasku 2/2 suoritetaan sivuston ollessa valmis.
Sivuja, joita olen toteuttanut

Omien nettisivujeni lisäksi olen toteuttanut mm. alla olevat sivustot