Info

 

Warmly welcome to my website!

Toiminimi Hanna M Heinonen on perustettu heinäkuussa 2016. Valokuvauksen ohella teen myös digimarkkinointia, joten osaan auttaa myös kokonaisuutena esimerkiksi nettisivujen tai sosiaalisen median kanavien uudistamisessa sekä tapahtumamarkkinoinnissa. 

Valokuvaajana tyylini on dokumentaarinen vallitsevaa valoa hyödyntäen aidoista hetkistä. Vahvuuteni on pitkä kokemus valokuvata nopeita kohteita haastavemmissakin olosuhteissa. 

Asun Tampereella mutta toimialueeni on laaja: kuvaan siellä missä tarvitaan.

Olen lähtöisin Oulusta ja vaikka Suomi onkin pitkä maa, liikun kameran kanssa sujuvasti ja säännöllisesti myös Pirkanmaan ulkopuolella. 

Some

Tapahtumat ja juhlat

alkaen 180€

Erilaiset tapahtumat, yritys- ja perhejuhlat, festarit, urheilukilpailut jne. Hinnat alkaen 180 € / ensimmäinen tunti, seuraavat tunnit 100 €.
Tutustu lisää ja pyydä tarjous - paketti räätälöitävissä tapauskohtaisesti myös kuvien nopealla toimituksella sekä kattavat kuvakokonaisuudet markkinointiin.
Hääkuvaus

alkaen 690 €

Etsittekö valokuvaajaa tulevaan hääjuhlaanne?
Dokumentaarista hääkuvausta alkaen 690 €/ 6 tuntia.
Vielä muutama lauantai kesä-elokuulle 2018 varattavissa! Kuvauksia varattavissa toki myös muille viikonpäiville ympäri vuoden.
Lemmikkikuvaus

alkaen 115 €

Hevosten ja koirien valokuvausta miljöössä vuosien kokemuksella.
Myös ryhmäkuvauksia esimerkiksi treeniporukalle tai vaikka koirarotuyhdistysten tapahtumiin sekä pidempiaikaisia kuvaussopimuksia mm. koiranpennun ensimmäiselle vuodelle tai nuoren hevosen koulutuksen alkutaipaleille.
Equestrian events

Photobank

I have many photos of international riders (at Gothenburg European Championships, vaulting NBH CVI and Helsinki International Horse Show 2017).
Kuvaan vuosittain paljon ratsastuskilpailuja myös kansainvälisellä tasolla. Kuvat ovat myynnissä myös medialle.

tmi Hanna M Heinonen

Hanna Heinonen

Tampere, Finland

hanna@hannaheinonen.com

Y-tunnus: 2772942-4

 

Tarvitsetko apua digimarkkinointiin tai kattavaa kuvavalikoimaa yrityksesi markkinointiin?

Ota yhteyttä