hanna@hannaheinonen.com

INFO & Hinnasto

Kuvaaja
Hanna Heinonen

Olen Oululaislähtöinen, Paraisten kautta kymmenisen vuotta sitten Tamperelaistunut, itseoppinut kuvaaja. Oppeja on lähdetty keräämään jo filmikamera-ajoilta kuvaten niin perheemme koirat, hamsterit ja marsut kuin hevoset tallilla.

”Hevostelu-historiaani” on mahtunut yli 20 vuoden aikana paljon ratsastuskoulutunneista omilla hevosilla kilpailemiseen. Kun viimeisimmän hevoseni myin 2009, jatkoin kisoissa kiertämistä kameran kanssa. Profiloidun siis vahvasti hevosten ja ratsastuksen kuvaamiseen mutta koen sen hyödyksi monipuolisessa dokumentaarisessa kuvaamisessa myös muiden urheilulajien, tapahtumien sekä häiden parissa.

Toiminimeni tmi Hanna M Heinonen perustin kesällä 2016. Sen ohella teen myös visuaalista suunnittelua digimarkkinoinnin parissa aputoiminimelläni Junglem ja lisäksi työskentelen jo kymmenettä vuotta turvallisuusalalla.

Sanonta ”Suutarin lapsilla ei ole kenkiä” pätee tässä nyt aika hyvin. Noin kymmenen vuotta tuoreempi kuva on vielä tulossa.


Hinnasto

Tapahtumakuvaus

Ensimmäinen tunti 200€
Seuraavat tunnit 100€/tunti

Dokumentaarinen hääkuvaus

* 6h 850€
* 8h 1000€
* 10h 1200€

Lisätunnit 120€/h

Matkakulut Tampereen ulkopuolelle 0,45€/km
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Päivitetty 17.5.2019. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 


Referenssit


Kuviani on julkaistu useissa eri medioissa, myös kansainvälisesti. Alla muutama esimerkki.
Kuvia ovat julkaisseet mm. Yle, Helsingin Sanomat, World Of Showjumping, Suomen Ratsastajainliitto, Veikkaus (luonto-arvat), Aamulehti, Antares, Nutrolin, Svenska Ridsportförbundet…