fbpx

Hevosurheilu

Equestrian

Hevosten valokuvaaminen omalta osaltani on lähtenyt jo 90-luvulta filmikameroiden aikaan. Aktiivisemmaksi ja ”totisemmaksi” se muuttui omien hevosten myynnin ja kilpailemisen lopettamisen jälkeen. Ratsastuskilpailuja seuraan edelleen innolla, nykyään lähinnä kameran takaa ja haluan omalta osaltani tarjota näin mahdollisuuksia myös kilpailijoille sekä taustajoukoille saada muistoja omista suorituksistaan.

Kuvaan hevosia ja hevosalaa monipuolisesti. Yhteistyötä Suomen Ratsastajainliiton kanssa olen tehnyt vuodesta 2014 eteenpäin kuvaten eri tasoisia kilpailuja. Suurin näistä on tähän asti ollut Göteborgin EM-kilpailut kesällä 2017, jossa olin mukana Suomen maajoukkueen virallisena valokuvaajana. Kuviani on julkaistu useissa eri medioissa – myös kansainvälisesti.

Teen myös mm. markkinointikuvauksia hevosalan yrityksille.

Kisakuvien tilaus

Kuvaan aktiivisesti eri tasoisissa ratsastuskilpailuissa. Kilpailuiden jälkeen kuvat tulevat nähtäväksi ja tilattavaksi kuvatilaus-palveluun, josta kuvat voi tilata helposti itselleen käyttöön.

Tilauksen jälkeen kuvatilaus-palvelu lähettää kuvat lähes välittömästi tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Muistathan siis tarkistaa tilatessasi sähköpostiosoitteesi kirjoitusvirheiden välttämiseksi.

Mikäli kuvien latauslinkin sisältävä sähköposti ei saavu viimeistään seuraavana päivänä tai tilauksessa ilmenee muita ongelmia, otathan yhteyttä: hanna@hannaheinonen.com

Viimeksi kuvatut tapahtumat

– Tuusulan Derby (lauantai 4.5.2019) http://hannaheinonen.kuvatilaus.fi/TUUR19
– Stable Nova (lauantai 17.4.2019) http://hannaheinonen.kuvatilaus.fi/NOVA2704


Tapahtumajärjestäjille sekä hevosalan yrityksille


Teen kuvaustoimeksiantoja myös kilpailujärjestäjille sekä yrityksille.

Tilaamalla kuvaajan kilpailuihinne/tapahtumaanne, varmistatte laadukkaat kuvat ajankohtaisiin tiedotteisiin, some-päivityksiin ja markkinointiin sekä yhteistyökumppanien käyttöön.

Kysy tarjous: hanna@hannaheinonen.com

Kuvien käyttöehdot

Kun tilaat kuvia kuvatilaus-palvelusta, huomioithan nämä:

– Kuvatilauksen yhteydessä saat kuvaan käyttöoikeuden. Käytännössä saat siis käyttää kuvaa/kuvia mm. some-kanavillasi, nettisivuilla ja esim. hevosen myynti-ilmoituksessa.

* Nettikuva 1200px soveltuu vain nettikäyttöön ja tietokoneen ruudulta katsottavaksi
* Iso kuvatiedosto 2400px soveltuu nettikäytön lisäksi myös mm. paperikuvien ja kuvatuotteiden teettämiseen

– Kuvaa ei saa myydä kolmannelle osapuolelle tai käyttää markkinointitarkoituksessa. Markkinoinnissa käytettävien kuvien myynti tapahtuu omalla hinnastollaan.
– Ethän luovuta kuvaa eteenpäin medialle, esimerkiksi lehdille. Mikäli media/lehti tarvitsee kuvaa esimerkiksi jonkin haastattelun tms. yhteyteen, pyydä ottamaan yhteyttä minuun hanna@hannaheinonen.com

– Tekijänoikeudet säilyvät aina kuvaajalla.Seuraa myös Instagramissa! #hannaheinonencom

@hannamheinonen