Eläinkarikatyyrit ja muut kuvitukset tilauksesta!

Piirrän niin digipiirroksia kuin perinteisellä kynä-paperi-taktiikallakin tilausten ja toiveiden mukaan.

Eläimet lemmikkimarsuista savannin virtahepoihin on olleet kohteena aina, vaikkakin hevosia olen piirtänyt vuosien varrella ylivoimaisesti eniten, niin paperille kuin tallien info-lapuillekin. Eläimet on näin ollen kohteina tutuimpia, mutta taivun myös muihin aiheisiin toiveiden myötä.

Eläinkarikatyyrit

Ne erilaiset muotokuvat

Karikatyyri on piirros, jossa piirrettävän kohteen ominaisuuksia liitoitellaan tai korostetaan. Piirrokseen saadaan tuotua esille myös kohteen luonnetta ja rakkaita asioita, joten esimerkiksi koirapiirroksessa voidaan väläytellä näyttelymenestystä, piirtää se hullaantuneena agilityradalla tai vaikka rakkaimman nallensa kanssa.

Piirros on loistava lahjaidea myös ”hänelle, jolla on jo kaikkea”. Piirros voidaan teettää tauluksi kehyksiin tai halutessa esimerkiksi mukiin tai muuhun kuvatuotteeseen. Kuvitusta voidaan hyödyntää myös korteissa, joten mikäli haluat ensi jouluna lähettää persoonalliset kortit läheisillesi, kannattaa miettiä kuvitusvaihtoehtona myös eläinkarikatyyria!

Muut kuvitukset

tilaustyönä

Tarvitsetko kuvitusta projektiisi tai markkinointimateriaaleihin? Haluatko monipuolistaa nettisivujesi kuvitusta / lehtijutun artikkelia tai tehostaa viestiä piirroksilla esimerkiksi ohjeistuksissa tai opastekylteissä? 

Otan vastaan tilaustöitä myös eläinaiheiden ulkopuolelta toiveiden mukaan. Tilaustyönä tehty kuvitus on aina yksilöllinen, eikä se tule vastaan muiden käytössä kuten esimerkiksi kuvapankkien kuvien kanssa voi käydä.

Ota yhteyttä: hanna(a)hannaheinonen.com